O nama

O nama

O nama – stonoteniska akademija “Kocić” nalazi se na dve lokacije: SC 11. April i KSC Pinki . Sa svojim radom započeli smo 2000. godine. Do sada smo uspešno obučili veliki broj mladih ljudi koji su se po prvi put susreli sa stonim tenisom, a onim malo iskusnijim pružili mogućnost da treniraju u najidealnijim uslovima.

Stonoteniska akademija “Kocić” nudi Vam:

Stoni tenis predstavlja sve rasprostranjeniji vid sporta i zabave za sve generacije. U svetu je broj 1 kada govorimo o sportu za rekreaciju i zabavu. Predstavlja idealan spoj brzine, snalažljivosti, refleksa i veštine, na jednom mestu. Pogodan je za pripadnike oba pola, nevezano za fizičku spremnost, godine i iskustvo.

Bilo da se stonim tenisom bavite profesionalno ili rekreativno, stonoteniska akademija “Kocić” je tu da Vam ponudi najbolje uslove za treniranje i zabavu.

Profesionalni treneri koji rade u stonoteniskoj akademiji “Kocić” svojim iskustvom i znanjem pomoći će Vam, ukoliko ste početnik da sa lakoćom savladate prve korake u našoj školi stonog tenisa. Treninzi koje prilagođavamo Vašim sposobnostima i očekivanjima, učiniće da zavolite stoni tenis i za kratko vreme sebe iznenadite veštinama koje ste stekli. Takođe ukoliko se profesionalno bavite stonim tenisom i želite da svoje veštine dovedete do savršenstva, naša akademija Vam je na raspolaganju. Naši treneri rado će Vam izaći u susret bilo da su u pitanju individualni treninzi ili rekreativno bavljenje stonim tenisom.

Škola stonog tenisa koja svojim polaznicima pruža mogućnost upoznavanja zanimljive vrste sporta, razvoja sportskog duha, sticanja fizičke kondicije i spremnosti, kao i druženja u veselom okruženju, postaće Vaše omiljeno mesto u kom želite da provedete slobodno vreme. Svakodnevno beležimo povećan broj zainteresovanih polaznika za našu školu stonog tenisa, što nas motiviše da nastavimo sa svojim predanim radom.

Ponosni smo na činjenicu da smo do sad pomogli mnogim mladim ljudima da osvoje brojne medalje, nagrade i priznanja na takmičenjima širom naše zemlje. Svaka Vaša pobeda je nama dokaz da smo uspeli u svojim namerama.

Video o akademiji Kocić

Pogledajte edukativni video o stonom tenisu. Upoznajte se sa istorijom ovog sporta. Saznajte više o akademiji Kocić.

Rekli su o akademiji Kocić

Dugo sam razmišljao kojim bih sportom želeo da se bavim. Sada treniram i znam da se nisam pokajao!

Srđan Plavsić, polaznik škole

Pored sjajnih trenera i društvo je super!

Filip Knežević, polaznik škole

Stoni tenis mi pomaže da ostanem u kondiciji. Nekad pozovem i kolege sa posla. Svima nam prija ovaj vid rekreacije.

Vesna Vunjak, rekreativac

Treneri akademije Kocić

kocic.jpg
Goran Kocić
Profesionalni trener
Osvojio je četiri ekipne titule prvaka države kao igrač. Najbolje je bio rangiran na svetskoj...
glisic-2.jpg
Milorad Glišić
Profesionalni trener
Sezone 2006/2007 obavlja ulogu trenera kadetske ženske reprezentacije Srbije.
djukic.jpg
Miloš Đukić
Profesionalni trener
Trener je čiji su igrači osvojili preko 30 titula u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.
ristic.jpg
Nebojša Ristić
Profesionalni trener
Vodio je STK Partizana Unobros sa kojim je osvojio tri uzastopne titule državnog prvaka Srbije.
trener7.jpg
Bojan Veselinović
Dvostruki je ekipni seniorski prvak države, pojedinačni vicešampion države.